HISTORIEN OM WILDWASH

Wildwash ble  grunnlagt av Andrew og Jane Cooper i England.  WildWash er utviklet for å møte et reelt behov i markedet for naturlige sjampo og kosmetikk for kjæledyr. Som fagfolk har Cooper brukt mange år og langsomt og tålmodig utviklet en naturlig linje med sjampo og kosmetikk for kjæledyr som mange anser for å være den beste i verden.

Cooper har samarbeidet med og søkte råd og innspill fra andre fagpersoner og har identifisert spesifikt hva som kreves i produktlinje for å være det ultimate, perfekt hygieneprodukt for hunden, katten, hesten deres eiere og miljøet.

Cooper hadde en fast overbevisning om at sjampoen til våre dyr skulle  være like gode på alle måter som de beste produkter til oss selv – og av høyeste kvalitet.

Cooper anser seg selv veldig heldig som har blitt introdusert for, og akseptert av, en anerkjent uavhengig boutique-kjede ansvarlig for noen av de fineste pleieprodukter til mennesker produsert i Storbritannia. De har omfavnet Wildwashprosjektet  med lidenskap. I et  kunnskapsrikt miljø der produktene er fortsatt håndblandet og håndrørt, har en allsidig og helhetlig blanding av planter, planter og essensielle oljer blitt satt sammen for å skape WildWash produktene.

Selskapets fantastiske parfymatør er anerkjent som en av de ti beste parfymatører i verden. Han har skapt de mest komplekse og vakre dufter som utfyller og forsterker hverandre.

WildWash sjampo og produkter er laget i England og inneholder absolutt ingen parabener, ftalater, fosfater, sulfater, petrokjemi, syntetiske eller semi-syntetiske dufter eller PEG.