Clare Chappelhow var testeren på Equine Magazine som ga våre Medicated Shampoo en sterkt anbefalt anmeldelse.

Hun sier «Jeg må innrømme at dette ikke var noe jeg ville ha spesielt utvalgt for å teste, delvis på grunn av min mangel på tid til å vaske hester, med mindre virkelig nødvendig! Men jeg er alltid opp til utfordringen med testing / gjennomgå noe nytt. Som det var, var det en hest på gården som har urtikarielt (de klumper / hevelser var fra skulder til flanke område), noen hadde til og med utviklet seg til flasset skorper, så etter å ha lest opp på dette medisinert shampoo jeg trodde dette var en ideell kandidat til å teste den på. Bruk som anvist med sin egen blanding flaske, var det lett å påføre og skylle av, og etterlater en behagelig aroma, men den virkelige testen for meg var det faktum at hesten ikke reagerer på sjampo, om noe tilstanden hennes tok en sving for det bedre. Det også igjen hesten med en skinnende ren pels og er en sjampo jeg vil bruke igjen og anbefaler andre å gjøre det. »

For mer info om Equine Magazine gå til: https://www.facebook.com/equinemagazine/

 

Screen-Shot-2016-07-06-at-12.55.15