Det engelske hundebladet Dogs Monthly har skrevet en artikkel om Chandis utrolig forvandling ved hjelp av Wildwash Sensitiv!

Chandi , en Alaskan Malamute , hadde  i flere år vært plaget med allergi som  hadde resultart i bare flekker og smertefulle sår i huden. Chandis eier Khunsha Saleem hadde fått en resept på en spesialsjampo av hennes veterinær , men dette syntes å forverre tilstanden.  Hundefrisørsalongen Chandi dro til , The Mutz Nutz Spa, rådet henne til å prøve noe nytt.

Wildwash_chandi_Before

En talsmann for The Mutz og Nutz Spa sa: «Chandi hadde kommet til vår grooming salongen  de siste to årene. Hun har hadde bare flekker,  kløe og sår rød hud. Hennes eieren ville alltid bringe henne egen sjampo, som hennes dyrlege hadde foreskrevet for Chandis tilstand. Nylig hadde hennes tilstand forverret seg, i den grad at huden hennes var så tørr at den sprakk opp om vi rørte ved den. Hun var dekket av røde sår som var så vonde for henne at da vi hadde henne inne på henne grooming sesjon for noen uker siden ble hun ukarakteristisk aggressive, så vi trodde vi ville ikke lenger være i stand til å fortsette å stelle henne.»

De foreslo å prøve en sjampo med alle naturlige ingredienser som ville bidra til å holde Chandi hud som vil bidra til å berolige og rense uten å fjerne noen naturlige oljer, WildWash Sensitive. Forandringen var nesten umiddelbar.  Bare etter noen uker har Chandi eier har lagt merke til en dramatisk forbedring. Sårene er grodd, det er ingen tegn til rødhet og Chandi pels begynner å vokse igjen.
Wildwash_chandi_after

 

Les hele artikkelen her.